Hold på land og i vand

I Bramming har vi varmtvandshold og hold på land.

Hold på land
Et hold for dig, som gerne vil passe på din krop og lindre smerter og gener vha. bevægelse, balance- og kredsløbstræning og ved at smøre leddenes bevægelighed.

Du lærer, hvordan kropsbevidsthed kan hjælpe dig i hverdagen med at forstå og tilpasse dine bevægelser. Holdet er for dig, der har svært ved at følge tempoet på træningshold og som gerne vil være stærkere og smidigere.

Undervisningen er hensyntagende og tilpasses, så der tages individuelle hensyn til de enkelte deltagere. Der undervises på små hold (max. 7 deltagere). Alle lektioner afsluttes med afspænding, som giver ro i krop og sjæl.

Kurserne er åbne for alle.

Undervisningen foregår i mødelokalet på Bramming Bibliotek.
Underviser er afspændingspædagog Trine Pelle, Bramming.

Varmtvandshold
Der er tale om hensyntagende undervisning målrettet deltagere med gigt- led- og muskelsmerter samt andre problemer i bevægeapparatet.

Der undervises på små hold, max. 7 deltagere, hvilket giver mulighed for, at underviseren kan tage specielle hensyn til deltagerne.
Deltagerne skal være selvhjulpne for at kunne deltage.

Undervisere er fysioterapeut Annette Mølgaard, Morten Lund, Jette Schou og Maria Lund.

Der undervises hver mandag fra kl. 11.15 til 14.00  onsdag fra kl. 9.00 til 14.00 og torsdag fra kl. 11.15 til 14.00 i perioden 26. august til 22. april. I perioden 29. april til 3. juni onsdag fra 11.15 til 14.00.

Kurserne er åbne for alle.

Klik på hhv. "Undervisning i varmt vand i Bramming" og "Undervisning på land i Bramming" for at se oplysninger om de enkelte hold.

Hvad er hensyntagende undervisning?


Tilmelding til:
Inger og Egon Sørensen
Tlf.:75 29 92 67
Mail: post@gok-esbjerg.dk